Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do wędlin

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka konserwowa 1 słoik
zalewa ze słoika z papryką 4 łyżki
ogórki konserwowe 1 słoik
zalewa z ogórków ze słoika 4 łyżki
por 1 szt
keczup 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do wędlin

Paprykę, ogórki i por kroimy w drobną kostkę. Do warzyw dodajemy zalewę z ogórków i papryki i keczup i mieszamy. Gotowym sosem napełniamy plastry szynki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak