Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JABŁKA NADZIEWANE TWAROGIEM

3.0
(16)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 500 G
rodzynki 100 G
twaróg 250 G
masło 50 G
żółtko jajek 4 SZT
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 ŻÓŁTKA
śmietana 30% 120 G
cukier 60 G

Przepis i sposób przygotowania na: JABŁKA NADZIEWANE TWAROGIEM

TWARÓG PRZEPUSCIĆ PRZEZ MASZYNKĘ(MOŻNA KUPIĆ SEREK HOMOGENIZOWANY),MASŁO UTRZEĆ Z 40G CUKRU I ŻÓŁTKAMI.POŁĄCZYĆ MASY DODAJĄC BUŁKĘ I RODZYNKI.JABŁKA UMYĆ,WYDRĄŻYĆ ŚRODKI,NAPEŁNIĆ MASĄ SEROWĄ,WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA I UPIEC.ŚMIETANĘ UBIĆ Z RESZTĄ CUKRU I POLAĆ JABŁKA PRZED PODANIEM.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 16.05.2012 08:39
palce lizać :D
[email protected] 17.04.2012 17:51
pycha
izoldaaa6 02.09.2011 23:03
brzmi smakowicie :)
mehia 13.12.2010 15:53
coś dla mnie :)
monisia1977 02.12.2010 07:19
dobre
meredith 24.06.2010 11:00
:) super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak