Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos orzechowy na słono

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 5 dag
posiekane ozrechy włoskie 2-3 lyzki
zmielona kolendra 1 łyzka
ser gouda 3 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Sos orzechowy na słono

Na patelni zrumienić masło, dodać ozrechy, ser oraz kolendre. Mieszac az ser sie roztopi..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 18.04.2012 10:15
fajny, a do czego go używasz?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak