Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pory z papryką konserwową

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pory 400 g
papryka konserwowa
natka pietruszki
keczup pikantny 2 łyżki
oliwa
czosnek
sól
cukier
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Pory z papryką konserwową

Pory oczyścić , odciąć górne odcinki zielonych liści oraz korzonki , dokładnie umyć pod bieżącą wodą przekroić na pół drobno pokrajać razem z papryką , i wymieszać z oliwa keczupem i posiekaną natką pietruszki , doprawić i wymieszać .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 15.07.2011 10:54
pycha
iwa643 15.07.2011 06:14
dobre
Katarzyna/kate1980 14.07.2011 22:04
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak