Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory z fasolą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 250 g
cebula 2
natka pietruszki
majonez 100 g
groszek konserwowy
kapary 1 łyżka
czosnek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory z fasolą

Fasolę przebrać , opłukać i zalać wodą zagotować i odstawić na 2 godziny , potem gotujemy w tej samej wodzie odcedzamy i odstawiamy ale już do ostudzenia. Pomidory sparzyć obrać ze skórki i pokroić w cząstki , wymieszać z cebula pokrojoną w pół krążki , fasolą , groszkiem polewamy majonezem i opłukanymi kaparami , doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 23.04.2013 00:45
smak zaciekawia
sara1 07.10.2012 10:52
połączenie ciekawe,muszę spróbować
Ewa111 11.12.2011 19:50
zagadkowe połączenie składników
olkaaa 05.12.2011 07:35
chętnie spróbuję
Katarzyna/kate1980 14.07.2011 22:04
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak