Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron po chińsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron nitki 30 dag
piersi kurczaka 20 dag
kapusta pekińska 15 dag
cebule 3
sos sojowy 2 łyzki
olej 2 duże łyzki
świeżo zmielony pieprz Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron po chińsku

Makaron ugotwać. Liście kapusty opłukać i pokroic w paski. Cebule obrać, i pokroic w cienkie paski. Mieso umyć pokroic wpoprzek, smazyć 3 min mieszajc na mocno rogrzanym oleju. Dodac caebule i kapustę, sos sojowy oraz przyprawić. Dusic kolejne 3 min. Wozyc makaron i podgrzac ok 1 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 24.03.2012 11:05
lubię takie dania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak