Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka fasolkowa przekładana sosem czosnkowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 200 gram
papryka czerwona 2 sztuki
cebula 1 sztuka
jogurt naturalny 100 ml
czosnek 5 ząbków
majonez 2 łyżki
przyprawa uniwersalna Kucharek 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka fasolkowa przekładana sosem czosnkowym

Fasolke gotujemy w osolonej wodzie.
Na dnie przezroczystej miski wrzucamy pokrojoną w kosteczkę paprykę,następnie poszatkowaną cebulke,następnie pierwszą porcję sosu(jogurt+majonez+czosnek)nastepnie fasolkę i reszte sosu czosnkowego dekorujemy przyprawą uniwersalną.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 04.10.2011 09:26
fajne nigdy tak nie próbowałam chyba tylko z tego względu,że nie jadam za często fasoli
gusia1000 29.09.2011 19:33
Eleganckie danie.
misia53 25.07.2011 02:37
fajne toto

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak