Składniki:
żur | 0,5 litra |
wywar warzywny | 1 litr |
kiełbasa biała | 20 dag |
olej | 1 łyżka |
jajko | 2 szt. |
majeranek | |
ząbek czosnku | |
sól | |
pieprz | |
natka | |
bułka | 4 szt. |
żur | 0,5 litra |
wywar warzywny | 1 litr |
kiełbasa biała | 20 dag |
olej | 1 łyżka |
jajko | 2 szt. |
majeranek | |
ząbek czosnku | |
sól | |
pieprz | |
natka | |
bułka | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: