Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle z nadzieniem z sera i boczku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka 1/2 kg
jajko
bułka czerstwa
czosnek
przyprawa kucharem
ser wędzony

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle z nadzieniem z sera i boczku

Mięso przyrządzić według przepisu na \"sznycelki\", Mokrą dłonią formować kotlety ,rozbić je płasko na dłoni, na środek nałożyć pokrojony drobno ser i boczek. Nadzienie nakładać na środek mięsa , całość zwijać w walec, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na złoto do momentu kiedy ser się roztopi

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak