Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Porosołowe skrzydełka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skrzydełka z rosołu 1 kg
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat po węgiersku
sól
pieprz
Kucharek SMAK LATA

Przepis i sposób przygotowania na: Porosołowe skrzydełka

Skrzydełka studzimy i osuszamy z rosołu. Doprawiamy przyprawą, solą i pieprzem. Układamy na wysmarowanej oliwą blasze i pieczemy około20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 16.09.2013 16:43
Warto je jeść z magi.
Sylwia88 13.07.2011 21:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak