Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blachowiec

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 sz
cukier 1,5 szk
jaja 5 szt
budyń orzechowy 2
mąka 2,5 szkl
proszek do pieczenia 1 łyżka
olej 0,5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Blachowiec

Margarynę utrzeć z cukrem dodając po jaku,ubić na puszysta masę.Dodać resztę produktów.Jeżeli ciasto jest za gęste dodać trochę wody.Piec ok.40 min.Na wierzch ciasta polać polewę orzechową

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ana00 15.07.2011 23:03
Polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak