Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z czerwonych porzeczek i agrestu

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czerwone porzeczki
cukier
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z czerwonych porzeczek i agrestu

Ponakładać trochę porzeczek i agrestu do słoików do każdego dać po 3 łyżki cukru , zalać wodą, pozakręcać i pasteryzować około 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 09.11.2013 09:57
Lubię takie kwaśne kompoty :)
Margaretkaw 04.09.2013 13:37
Rzeczywiście cukru niedużo jak na takie kwaskowe owoce :)
Edyta14
Edyta14 26.06.2012 11:40
czy nie będzie za kwaśne?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak