Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz z sosem czosnkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól
majeranek
Koperek suszony Prymat
cytryna
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz z sosem czosnkowym

Rybę umyć, pokropić cytryną, posolić i posypać majerankiem, odstawić na pół godziny. Następnie usmażyć na patelni grillowej. Jogurt wymieszać z czosnkiem i koperkiem. Dorsza podawać z jajkami ugotowanymi na twardo i sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 12.07.2011 23:07
pyszny dorsz
Robert10 12.07.2011 21:41
pięknie podane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak