Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gyrosik

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 500 gram
papryk 1
kukurydza 1 puszka
cebula czerwona 2
majonez tradycyjny
kechup
przyprawa do gyrosa
groszek konserwowy 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Gyrosik

Mięso wieprzowe kroimy w kostecze podsmazamy na patelni z przyprawą do gyrosu.Kroimy paprykę cebule ogórki sałatę w kostkę o różnym kształacie odpowiednią dla danego składniku.Mięso wieprzowe kładziemy na dnie miski smarujemy majonezem i kechupem następnie dodajemy paprykę cebule ogórki groszek i kukurydze oraz sałetę .Na wierzch gyrosa smarujemy majonezem oraz ozdobnie kechupem .Gyrosa kładziemy do lodówki.
Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak