Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka czosnkowo- koperkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
masło 1/4 kostki
Kucharek przyprawa do potraw
Czosnek suszony Prymat
koperek 1/2 pęczka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka czosnkowo- koperkowa

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie- odcedzamy.
Roztapiamy masło i wrzucamy na nie fasolkę- podsmażamy.
Przyprawiamy Kucharkiem, pieprzem, czosnkiem i koperkiem- mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 23.10.2013 09:51
mi smakuje :-)
iga2 01.01.2012 00:13
smaczna
magical66 16.10.2011 12:44
pyszna
kate.500 09.10.2011 22:35
jeszcze takiej wersji nie robilam, musze wyprobowac koniecznie
Ewelina38 27.09.2011 14:37
uwielbiam fasolkę, a takie podanie jest świetnym pomysłem
Angelika10 18.09.2011 20:32
Super,pyszne.
iga2 05.09.2011 23:26
pyszne
krystyna24 20.08.2011 23:03
pycha
pacpaw 07.08.2011 23:25
też robię różne wariacje fasolkowe :o)
kanu83 14.07.2011 09:38
super
Krystyna32 14.07.2011 08:46
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak