Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziewana szynka na przekąskę

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bazylia świeża do smaku
ogórek zielony 1 sztuka
szynka wiśniowa 15 dag
ser biały 1 sztuka
majonez 2 łyzki
sól do smaku
pieprz do smaku
rzodkiewka 5 sztuka
czosnek 2 ząbek
cebula dymka ze szczypiorkiem do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: nadziewana szynka na przekąskę

Ogórka obieramy kroimy w cienkie paski, bazylie myjemy rozrywamy na listki, Ser mieszamy z majonezem solą, pieprzem, skrojoną drobno rzodkiewką, dymką i czosnkiem. Na plasterek szynki nakładamy pasek ogórka, listek bazylii i łyżeczkę serka i zawijamy w rulon

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak