Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwono - białe szaszłyki na grilla

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 1
olej
pieprz
sól
ketchup
szalotka 25 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwono - białe szaszłyki na grilla

cebulkę obieramy i nabijamy na szaszłyki na przemian z pokrojoną w grubszą kostkę papryką. warzywa lekko nacieramy olejem (najlepiej pędzelkiem - tak aby przyprawy się trzymały warzyw), a następnie pieprzymy oraz lekko solimy. Grillujemy okolo 10 minut, czesto obracamy. jemy z ketchupem i chlebem, świetny dodatek do grillowanego mięsa,.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 02.06.2012 12:02
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak