Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SCHAB Z PIECZARKAMI I ŚMIETANĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1/2 kg
pieczarki 40 dag
śmietana 40 dag
mąka
sól
Pieprz ziołowy mielony Prymat
pieprz czarny
Kucharek przyprawa uniwersalna
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB Z PIECZARKAMI I ŚMIETANĄ

Schab pokroić, przyprawić, obtoczyć w mące, podsmażyć. Pieczarki pokroić. Mięso oraz pieczarki piec w naczyniu żaroodpornym z dodatkiem oleju. W trakcie pieczenia podlać bulionem z kostki. Na koniec zaprawić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 10.04.2012 19:59
dobre
Ibag24 25.09.2011 16:32
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak