Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z wątróbek

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 50 dag
boczek wędzony 10 dag
cebula 10 dag
pieprz
olej 3 łyżki
papryka
sól
ziele angielskie 5-7 ziarenek

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z wątróbek

Wątróbki i boczek pokroić w plasterki. Cebule pokroić w krążki. Paprykę w nieduże kawałki. Na szpikulce nabijać wątróbkę, boczek, cebule i paprykę. Smażyć na oleju 6-8 minut. Na koniec oprószyć solą, pieprzem i zielem angielskim.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak