Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z cukini

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukinia 1 kg
pieczarki 0,5 kg
kiełbasa 1 kg
cebula 0,5 kg
marchewka 30 dag
sól do smaku
przecier pomidorowy 2 łyżki
przyprawa w płynie do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z cukini

Cukinię pokroić w cienkie kwadraciki. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pieczarki i cebulę pokroić i podsmażyć, kiełbase pokroić, wszystko razem wymieszać , doprawić do smaku i dać do piekarnika, żeby się usmażyło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malina 02.09.2013 07:58
bardzo smaczne danie
malina 05.08.2013 10:10
skorzystam z podpowiedzi i taki muszę zrobić
pestka 22.04.2013 09:49
bardzo dobre danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak