Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do pizzy z bazylia i czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

keczup 100 ml
czosnek 1 zabek
bazylia 1 łyzeczka
koncentrat 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do pizzy z bazylia i czosnkiem

keczup i koncentrat mieszamy razem. Czosnek obieramy przeciskamy przez praskę. Dodajemy do keczupu czosnek i bazylie dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 06.02.2012 21:02
fajny
iknkirke 12.01.2012 20:51
fajne
pacpaw 11.07.2011 21:53
proste pomysły są najlepsze - od dziś będę dodawał keczup do sosu, bo nigdy tego nie robiłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak