Przepis i sposób przygotowania na: Jajka po mińsku
2. Pozostałe 16 białek napełnij przygotowana masą. Ułóż w formie do zapiekania. Ser wymieszaj z bułką tartą i posyp jajka. Na każdym połóż po dwa fileciki anchois. Piecz 10 min. w 200 stopniach.
masło | 8 dag |
majonez | 1 łyżka |
śmietana kwaśna | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
koperek posiekany | 3 łyżki |
natka posiekana | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
anchois | |
ser gouda | 3 (tarty) |
jajko ugotowane na twardo | 10 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: