Kopytka z kiełbasą

Kopytka z kiełbasą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1 sztuka
  • kiełbasa podwawelska

    40 dag
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

4 porcje gotowych kopytek.Kiełbasę kroimy w kostkę oraz cebulę.Smażymy na oleju.Kiełbasę smażoną układamy na porcjach kopytek

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

halina16

09.04.2012 00:49
pyszne

madzialena19

07.12.2011 16:44
smaczne

gosia561

16.07.2011 20:27
super

marcia71

09.04.2011 11:01
ale smakowite zdjęcie

Gosia32

28.01.2011 09:09
Kalorycznie;]

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat