Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Różany kisiel.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 1 szklanka
mąka ziemniaczana 1,5 łyżki
Przecier różany 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Różany kisiel.

mąkę i przecier wymieszać z ćwiartką szklanki wody, resztę zagotować. Do gotującej się wody wlać zawiesinę i doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 19.02.2012 00:09
nowy smak
hastalavista 01.02.2012 10:18
świetny pomysł na deser
Miki 29.01.2012 16:54
fajny
kate.500 09.01.2012 07:53
co to jest przecier rozany?
marchewka 03.10.2011 23:33
zastanawiam się co to jest ten przecier różany, wygląda pięknie
piotereq 04.09.2011 15:35
mniam
suzana 29.08.2011 13:13
@picek: dzięki :)
picek 29.08.2011 13:01
świetne, aż zagłosuję :)
eli82 20.07.2011 18:15
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak