Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przcecier z dzikiej róży.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

płatki róży 1 kg
cukier 500 G
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Przcecier z dzikiej róży.

Płatki ucieramy, dodajemy cukier i sok z cytryny w takich ilościach, by przecier nie był za słodki ale też żeby mógł przetrwać zimę. Gotowy przecier wkładamy bezpośrednio do wyparzonych słoików.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 16.02.2012 09:30
super
Smakosz6 06.12.2011 10:52
mniam
kriso 03.12.2011 21:42
super
Reda 03.12.2011 09:25
Mniam mniam
Marlena/Kinia 04.11.2011 10:57
pyszny ten przecier różany
Magdalena80 11.10.2011 21:53
zdrowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak