Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z fasolki szparagowej

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 300 g
ryż 2 łyżki
papryka konserwowa
koperek
majonez 100 g
Przyprawa curry orientalna Prymat
pomidory 2
ogórki kiszone 2
natka pietruszki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z fasolki szparagowej

Ryż najpierw ugotować sobie z dodatkiem soli potem odsączyć , fasolkę pokroić na kawałki o długości 3 cm, pomidory sparzyć , obrać pokroić w kostkę wraz z jajkiem i obranymi ogórkami , papryką , tylko jednym strąkiem , posiekanym koperkiem , doprawić dodać majonez i wymieszać .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakoszek 10.01.2012 23:00
pyszna
pacpaw 09.10.2011 22:52
nie robiłem jeszcze surówki na bazie fasolki szparagowej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak