Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brukselka z kalafiorem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brukselka 250 g
kalafior 200 g
pomidory 2
natka pietruszki
majonez 100 g
keczup pikantny 3 łyżki
groszek konserwowy 3 łyżki
sól
cukier
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Brukselka z kalafiorem

Warzywa ugotować tylko osobno z dodatkiem cukru. Po ugotowaniu wyjąć , ostudzić .Pomidory sparzyć , obrać pokroić w cząstki połączyć z warzywami , groszkiem , majonezem, posiekaną natką doprawiamy , następnie przekładamy do salaterki szklanej i na koniec polać tylko keczupem . Możemy jeszcze udekorować .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawelek180844 19.05.2012 23:11
ekstra
jeta72 18.09.2011 14:28
super;)
Kate131 21.07.2011 09:13
warto sprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak