Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno 2

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

herbatniki 1 paczka
śnieżka 1 op.
mleko 200 ml
cukier 1/2 szkl.
sok z cytryny 1/2 łyżki
serek homogenizowany 2 kubki
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżki
galaretka brzoskwiniowa 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno 2

Herbatniki wyłożyć na spód blachy. Mleko ubić ze śnieżką, dodać sok z cytryny i cukier, a następnie serek homo i rozpuszczoną żelatynę. Na herbatniki wyłożyć masę. Schłodzić w lodówce. Brzoskwinie przekroić na mniejsze kawałki, ułożyć na placku i zalać galaretką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 18.01.2012 22:06
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak