Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tostowe jeżyki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kromki
ser żółty 4 plasterki
szczypiorek pęczek
natka pietruszki pęczek
poziomki 8 sztuk
pomidor 1 plasterek
masło 4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Tostowe jeżyki

Chleb tostowy upiec w tosterze. Gdy wyjmiemy smarujemy masłem. Następnie dajemy na to plasterek sera żółtego. Całość posypujemy poszatkowanym szczypiorkiem. Po bokach układamy poszatkowaną natkę pietruszki. Z poziomek układamy oczy jeża a pomidora kroimy na malutki paseczek, (będzie tworzył nos). Dzieci pokochają takie kromeczki.

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 29.04.2012 09:48
super
aga130982 29.04.2012 09:48
super
gosia47-47 17.07.2011 14:29
super
gosia47-47 10.07.2011 15:48
jakie ładne :D
ajres 10.07.2011 14:54
ladnie wygladaja
pioge7 10.07.2011 14:45
oj bardzo, moja siostrzenica i mój siostrzeniec je uwielbiają, chociaż za takimi warzywami nie zawsze przepadają :D
halina17 10.07.2011 14:21
fajne szczególnie dla dzieci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak