Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

danie podwójnie fasolowe

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka po bretońsku 1 op.
kiełbasa 1 szt
keczup pikantny 3 łyżki
chilli szczypta
sól do smaku
fasola 400 g

Przepis i sposób przygotowania na: danie podwójnie fasolowe

Kiełbasę pokroić w plastry i wsypać do garnka, dodać całą puszkę czerwonej fasoli Kidney, słoik gotowej fasolki po bretońsku, szczyptę chilli, trochę soli do smaku, dodać 3 łyżki keczupu pikantnego, wymieszać, gotować kilka minut na małym ogniu, co jakiś czas mieszając. Podawać z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 17.03.2012 18:53
pyszne sa takie dania
Małgorzata106 05.03.2012 18:40
super
Jolanta_P-S 11.07.2011 07:46
faktycznie smaczny:) Polecam na szybki obiad
pacpaw 10.07.2011 21:25
fajny sos wyszedł
Pola2 10.07.2011 15:15
fajny pomysł na szybkie danie
Janek1 10.07.2011 14:42
smaczne!
Yvonne 10.07.2011 14:04
świetny sposób na szybki obiad. Ja w takich daniach zawsze najpierw podsmażam kiełbasę z cebulą i czosnkiem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak