Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg na grillu

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Farsz:
marchewka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
natka pietruszki 1 pęczek
Kucharek przyprawa do potraw wg uznania
Pieprz ziołowy mielony Prymat wg uznania
DODATKOWO:
pstrąg 1 sztuka
oliwa wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg na grillu

Pstrąga wypatroszyć, umyć, obsypać go przyprawami z zewnątrz i wewnątrz.
Zrobić farsz: zetrzeć marchew na tarce o grubych oczkach, pokroić cebulę w kostkę i natkę w mniejsze kawałki. Wymieszać Włożyć do środka pstrąga. Kawałek foli aluminiowej polać oliwą z oliwek, położyć rybę i ponownie polać oliwą. Zwinąć do folii i piec na grillu ok. 50 minut. Co jakiś czas obracać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 20.01.2012 16:29
super
owocówka 12.11.2011 20:52
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak