Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa śląska na gorąco

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 60 dag
papryka czerwona 1 sztuka
cebula 3 sztuki
pieczarki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa śląska na gorąco

Kiełbasę kroimy w pół plasterki.Paprykę czyścimy z gwiazd nasiennych i kroimy w paski.Pieczarki kroimy w plasterki,cebulę w kostkę.Wszystkie składniki dusimy na oleju do miękkości.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 04.12.2011 14:25
Dlaczego akurat śląska, nie może by6ć inna cienka kiełbasa
gosia47-47 11.12.2010 19:27
super wygląda :P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak