Kiełbasa śląska na gorąco

Kiełbasa śląska na gorąco

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa śląska

    60 dag
  • papryka czerwona

    1 sztuka
  • cebula

    3 sztuki
  • pieczarki

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy w pół plasterki.Paprykę czyścimy z gwiazd nasiennych i kroimy w paski.Pieczarki kroimy w plasterki,cebulę w kostkę.Wszystkie składniki dusimy na oleju do miękkości.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Stenka

04.12.2011 14:25
Dlaczego akurat śląska, nie może by6ć inna cienka kiełbasa

gosia47-47

11.12.2010 19:27
super wygląda :P

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat