Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba marynowana z szafranem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 5 filetów
mąka do panierowania
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet winny 200 ml
Szafran nitki Prymat szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba marynowana z szafranem

Rybę myjemy , osuszamy, przyprawiamy panierujemy w mące, si smażymy z obu stron na złoty kolor. ocet gotujemy dodajemy odrobinę soli i pieprzu oraz szafran, Usmażona rybę układamy w słoiku, zalewamy gorącym octem szczelnie zakręcamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 31.12.2011 14:51
lubię taką rybkę
Patrycja33 25.08.2011 10:48
dobra
szyba 10.07.2011 09:34
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak