Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska na podkładce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 1 szt
bułka
masło czosnkowe

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska na podkładce

Bułkę przekrawamy smarujemy masłem pieczemy na grillu. Kiełbasę nacinamy z każdej strony w dziurki wsypujemy przyprawę .Pieczemy na ruszcie .Podajemy kiełbasę na upieczonej bułeczce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 10.07.2011 09:20
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak