Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos z ćwikły do mięs

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki czerwone 3 szt.
chrzan 1 łyżka
sól
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Sos z ćwikły do mięs

Buraki ugotować w skórkach, ostudzić, zdjąć skórkę, zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami. Wymieszać z chrzanem, przyprawić solą, pieprzem i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak