Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz pieczony

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 4 filety
sok z cytryny 1 cytryna
marchewka 4 sztuki
seler 1 sztuka
masło4 4 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz pieczony

Dorsza myjemy, osuszamy, Układamy dorsza na foli aluminiowej. Marchewke i selera myjemy. Obieramy i ścieramy na tartce. Rybe przyprawiamy , na wierzku układamy warzywa, i łyzkę masła . Zawijamy w folię. pieczemy 40 minut w 180 stopniaxh

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 10.07.2011 22:40
musi być pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak