Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki zawijane z boczkiem w cieście francuskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówki 10 sztuk
boczek 10 olastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki zawijane z boczkiem w cieście francuskim

Ciasto wałkujemy. Parówki owijamy w boczek. A nastepnie w paski z ciasta francuskiego , układamy na blaszce i pieczemy 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna146 28.07.2011 05:50
ten boczek nadaje oryginalny smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak