Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

indyk z warzywami w sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 500 gram
kukurydza 1 puszka
por 2 pory
koncentrat pomidorowy 2 łyzki
bulion 1 szklanka
sól do smaku
pieprz do smaku
delikat do mięs do smaku
śmietana 5 łyżek
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: indyk z warzywami w sosie

Fileta myjemy, kroimy w kostke.przyprawiamy smażymy na złoty kolor, dodajemy pokroionego pora i kukurydzę. Podlewamy bulionem, dusimy , Dodajemy koncentrat i śmietane . Mięszamy doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak