Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos z majonezu i ryby wędzonej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg wędzony 15 dag
majonez 1/2 szkl.
papryka mielona
natka pietruszki
szczypiorek
pieprz
sól
jajko ugotowane na twardo 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sos z majonezu i ryby wędzonej

Z ryby usunąć skórę i ości, mięso pokroić na kawałki i zmiksować. Następnie wymieszać z połową majonezu. Dodać jajka pokrojone w kostkę, znowu zmiksować. Wlać pozostały majonez, paprykę i zieleninę, wymieszać. Podawać do jaj na twardo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 16.08.2011 10:22
fajne
Juleczka20 16.08.2011 10:22
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak