Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowana cukinia

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukinia 1 sztuka
mięso mielone 20 dag.
marchewka 2 sztuki
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
ser żółty 7 dag.
sól
pieprz
ryż 1 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowana cukinia

Mięso dusimy z posiekaną drobno marchwią, mieszamy z ryżem i koncentratem. Doprawiamy. Cukinię obieramy i wykrawamy środek. Napełniamy cukinia i posypujemy serem. zapiekamy ok.35 minut w temp. 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bogusława 05.07.2012 09:54
fajny przepis
Hanna5 25.05.2012 15:43
już czekam na cukinie i robię od razu to danie!
eli82 03.08.2011 09:11
super
Gosia40 09.07.2011 14:12
Ja bardzo lubię cukinię, a nigdy jej nie nadziewałam. Muszę wypróbować:)
Mateusz/matikor 08.07.2011 18:40
nie toleruję cukini

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak