Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Andrut z kokosem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopty 1 paczka
wiórki kokosowe 2 paczki
powidła śliwkowe 1 słoik
mleko 3\\4 szklanki
cukier 1 szklanka
andrut

Przepis i sposób przygotowania na: Andrut z kokosem

Mleko zagotować z cukrem, wsypać wiórki, chwilę pogotować - wystudzić. Andrut posmarować powidłem, przykryć drugim, odłożyć na bok. Powtórzyć to jeszcze raz z kolejnymi dwoma andrutami. Połowę masy kokosowej położyć na przygotowanym andrucie. Położyć na to biszkopty i resztę masy i przykryć andrutem.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 16.09.2011 22:29
lubię
IKrakowianka 14.09.2011 21:30
super pomysł!
IKrakowianka 14.09.2011 21:30
super pomysł!
Ania67 26.07.2011 21:58
wow

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak