Przepis i sposób przygotowania na: kORZENNE CIASTO MIODOWE
Na polewę: 50 g cukru gotowac z dwiema łyżkami wody przez 1 minute ,stale mieszając .Smarowac ciasto ,gdy jest jeszcze ciepłe .po ostygnięciu dopiero pokroic.
miód pitny | 175 g |
cukier | 200 g |
torebka cukru wanilinowego | 1 |
jajko | 3 |
łyżeczka zmielonego cynamonu | |
szczytpa zmilonych gożdzików | |
starta skórka z pól cytryny | |
mąka pszenna | 500 g |
torebka proszku do pieczenia | |
orzechy włoskie | 100 g |
cukier na polewe | 50 g |
woda | 2 (do polewy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: