Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet rybny smażony

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 2
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko do panierki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Filet rybny smażony

Filety z obojętnie jakiej ryby myjemy, i panierujemy. Najpierw obtaczamy w bułce tartej, potem w jajku i znowu w bułce tartej. Podczas panierowania dodajemy soli i pieprzu do smaku. Rybkę smażymy na gorącym oleju. Nie należy wielokrotnie przewracać rybki, ponieważ może się ona połamać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 29.03.2015 13:18
apetycznie wyglada
Malinka 26.02.2014 21:02
Tak przygotowana ryba jest bardzo smaczna!
Anna169Hosz 17.10.2013 13:46
W sam raz na piatkowy obiad :)
Bernadeta1 01.08.2013 16:35
bardzo lubię ryby
Margo1 03.08.2012 17:49
dawno nie robiłam go
Katarzyna56 27.05.2012 22:17
Bardzo lubię takie rybki:O)
bgs1984 02.05.2012 17:42
mniam
Grazyna0211 10.04.2012 12:45
lubimy tak przygotowane rybki
aga130982 05.02.2012 07:58
pycha
fictor123 01.02.2012 11:05
uwielbiam
fictor123 01.02.2012 11:05
uwielbiam
Renata22 04.01.2012 22:02
ale ładna
Justa32 10.09.2011 15:15
lubię rybki smażone!!!
anja3107 07.09.2011 10:16
bardzo smaczny uwielbiam
Elżbieta17 03.09.2011 19:06
Pyszna rybka:)
ziutula
ziutula 16.08.2011 10:15
ale mam smak na rybke...
Jaheira11 26.07.2011 23:24
pyszności
smakoszek 26.07.2011 14:17
świetna rybka
kanu83 22.07.2011 15:56
palce lizać
Izabela/bella81 22.07.2011 08:48
lubię tak przyrządzoną rybkę
Ewelina38 15.07.2011 20:51
bardzo lubimy taklą rybkę i często robię :)
Ania67 15.07.2011 09:13
super
rzenia15 12.07.2011 15:00
uwielbiam taką rybkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak