Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa strąk w roli głównej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar z kurczaka 3-4 litry
ryż 4 łyżki
fasolka szparagowa 6 strączków
śmietana
zielona pietr.
groszek zielony 5-6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa strąk w roli głównej

Do gotującego wywaru dodać marchew, pietruszkę, ryż i pozostałe składniki , gotować na wolnym ogniu do miękkości, przyprawić solą pieprzem, przypr. maggi, wegetą do smaku i zabielić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AnielskaSlodycz 31.01.2014 17:41
super smakuje
agnieszka214 26.06.2012 10:52
lubie takie
Renataj 10.09.2011 20:39
Pycha
misia53 18.07.2011 21:16
z ryżem nigdy nie robiłam , spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak