Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koperkowe śledziki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 6 szt
pieczarki 4 szt
malutkie cebulki 10 szt
koperek 2 łyżka
olej 150 ml
pieprz kolorow 1/3 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Koperkowe śledziki

Matiasy wymoczyć i pokroić ukośnie w paski.
Cebulki obrać i pokroić na ćwiartki, dodać do śledzi.
Pieczarki oczyścić i pokroić w półplasterki.
Posiekany koperek, olej, pieczarki i pieprz również dodać i wszystko wymieszać
Gotowe śledzie odstawić na 2 godziny aby smaki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 13.01.2012 13:11
Z koperkiem nigdy nie jadłam, ale bardzo podoba mi się taki pomysł:):)
cukiereczek 02.12.2011 06:42
smaczne śledziki
eli_555 10.07.2011 22:54
jak śledziki,to dla mnie
SmacznaPyza 08.07.2011 12:09
pycha śledziki! ja chcę takie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak