Przepis i sposób przygotowania na: Misz-masz z sosem Szefa :
Podawać na świeżo .
2 szklanki pokrojonej w drobne paseczki kapusty pekińskiej | |
1/2 białej części pora pokrojonej w pół plasterki | |
1/3 szklanki pokrojonego koperku | |
1 opakowanie ,, Sos sałatkowy-sałatka Szefa z ziołowymi grzankami \" | |
1 czubata łyżeczka konfitury owocowej ( morelowa, pomarańczowa , brzoskwiniowa - raczej z tych jasnych w kolorze ) | |
1 łyżeczka czubata majonezu | |
pomidory | 2 szt. (półplasterki) |
olej | 1/4 szkl. |
rzodkiewka | 4 sz. (pokrojone w plasterki) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: