Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Misz-masz z sosem Szefa :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 szklanki pokrojonej w drobne paseczki kapusty pekińskiej
1/2 białej części pora pokrojonej w pół plasterki
1/3 szklanki pokrojonego koperku
1 opakowanie ,, Sos sałatkowy-sałatka Szefa z ziołowymi grzankami \"
1 czubata łyżeczka konfitury owocowej ( morelowa, pomarańczowa , brzoskwiniowa - raczej z tych jasnych w kolorze )
1 łyżeczka czubata majonezu
pomidory 2 szt. (półplasterki)
olej 1/4 szkl.
rzodkiewka 4 sz. (pokrojone w plasterki)

Przepis i sposób przygotowania na: Misz-masz z sosem Szefa :

Wymieszać kapustę ,pomidory, ogórek, rzodkiewki, por, koper .Zrobić dresing z oleju, konfitury, majonezu , sosu sałatkowego. Polać sosem surówkę i zamieszać. Posypać grzankami.
Podawać na świeżo .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patusia 14.01.2011 12:03
Apetyczne :)
Lulus20 11.12.2010 01:21
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak