Misz-masz z sosem Szefa :

Misz-masz z sosem Szefa :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 2 szklanki pokrojonej w drobne paseczki kapusty pekińskiej

  • 1/2 białej części pora pokrojonej w pół plasterki

  • 1/3 szklanki pokrojonego koperku

  • 1 opakowanie ,, Sos sałatkowy-sałatka Szefa z ziołowymi grzankami \"

  • 1 czubata łyżeczka konfitury owocowej ( morelowa, pomarańczowa , brzoskwiniowa - raczej z tych jasnych w kolorze )

  • 1 łyżeczka czubata majonezu

  • pomidory

    2 szt. (półplasterki)
  • olej

    1/4 szkl.
  • rzodkiewka

    4 sz. (pokrojone w plasterki)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wymieszać kapustę ,pomidory, ogórek, rzodkiewki, por, koper .Zrobić dresing z oleju, konfitury, majonezu , sosu sałatkowego. Polać sosem surówkę i zamieszać. Posypać grzankami.
Podawać na świeżo .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

patusia

14.01.2011 12:03
Apetyczne :)

Lulus20

11.12.2010 01:21
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat