Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos czosnkowo-cebulkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

zielona cebulka 1 pęczek
czosnek 3 ząbki
sól
pieprz
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: sos czosnkowo-cebulkowy

1. Czosnek przecisnąć przez praskę.
2. Zieloną cebulkę pokroić.
3. Majonez, jogurt, czosnek i zieloną cebulkę oraz przyprawy do smaku. Wymieszać.
4. Podawać z hamburgerami, ziemniakami, frytkami, mięsem itp.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 13.12.2011 11:51
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak