Składniki:
mąka pszenna | 200 gram |
kiełbasa | 20 gram |
natka pietruszki | 100 gram |
woda letnia | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
sos pieczeniowy | 8 łyżek |
parmezan starty | 50 gram |
estragon | 100 gram |
mąka pszenna | 200 gram |
kiełbasa | 20 gram |
natka pietruszki | 100 gram |
woda letnia | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
sos pieczeniowy | 8 łyżek |
parmezan starty | 50 gram |
estragon | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: