Składniki:
szpinak świeży | 20 dag |
ziemniaki gotowane w mundurkach | 2 szt |
pieczarki | 10 dag |
awokado | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
migdały | 2 łyżki |
cytryna | 0,5 |
szczypiorek usiekany | 1 pęczek |
oliwa | 2 łyżki |
szpinak świeży | 20 dag |
ziemniaki gotowane w mundurkach | 2 szt |
pieczarki | 10 dag |
awokado | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
migdały | 2 łyżki |
cytryna | 0,5 |
szczypiorek usiekany | 1 pęczek |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: